Waarom onze organisatie

We zijn een organisatie met korte lijnen en een platte structuur.
In Nederland spelen we mee in de eredivisie van de energiewereld
Wij helpen grootzakelijke klanten met hun duurzame energietransitie

Wij bieden

Pensioen
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Over ons

Welkom bij Energie Makelaar, een modern consultancybedrijf in de energiesector, gevestigd in Wierden en Rotterdam

Mogen wij ons even voorstellen?

Sinds 2001 zijn wij als Energie Makelaar actief in de energiemarkt, omdat we zagen dat veel grote bedrijven, industrieën en overheden worstelen met hun energievraagstukken.
Deze problematiek wordt tegenwoordig steeds complexer door de verplichtingen uit het klimaatakkoord en de druk op verduurzaming. Hierbij helpen wij onze klanten op diverse specialismen en met innovatieve oplossingen.
We staan aan de vooravond van een enorme energie transitie en dan begrijp je vast dat teamwork essentieel is om dit alles in goede banen te leiden. Samen met je 16 collega’s bied jij de inzichten in hoe dit alles slimmer, rendabeler en bovenal duurzamer kan.

Hoe werkt dat bij Energie Makelaar?

Werken bij Energie Makelaar betekent werken in teamverband. Per team werk je samen voor een groep klanten. Sterke drijfveer is het persoonlijke contact met die klanten en ons denken in maatwerk oplossingen.
Dit doen we als gevolg van Covid steeds vaker ook in MS-TEAMS omgevingen, maar de basis blijft ons kantoor in Wierden en de uitvalsbasis in Rotterdam. In de teams zitten naast consultants, backoffice – en factuurcontrole medewerkers ook specialisten op diverse gebieden, zoals marktanalyse, energiebelasting, transport van energie, emissiehandel etc.
De focus van onze adviezen ligt op het gebied van in- en/of verkoopcontracten en risico management, verduurzaming van de energiebehoefte via inkoop of eigen opwek, adviezen over elektriciteits- en gasnetten, energiebelasting en CO2 emissies. In sterk toenemende mate is er vraag naar oplossingen waarmee de klant zijn bedrijf kan verduurzamen cq. de transitie kan maken naar een lagere CO2 footprint.



Onze waarden

Kundig
Al meer dan 20 jaar adviseren, ondersteunen en ontzorgen we onze klanten in de optimalisatie van hun gehele energie portefeuille. Onafhankelijk, deskundig en betrokken!
Klantgericht
Onze corebusiness is het ontzorgen en adviseren van onze klanten bij hun energievraagstukken.
Persoonlijke ontwikkeling
Wij ondersteunen jouw persoonlijke ambities graag middels interne en externe opleidingstrajecten.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je ontvangt een bevestiging en wij gaan met je sollicitatie aan de slag.
Telefonische screening
Zien we voldoende aansluiting? Dan nemen we contact met je op voor de eerste telefonische kennismaking.
Eerste interview
Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we verder in op jouw sollicitatie. We kijken onder andere of jouw ambities en karakter aansluiten bij onze organisatie en -cultuur.
Tweede interview
In het tweede gesprek praten we verder door over jouw kennis en ervaring in relatie tot de functie.
Aanbod
Bij wederzijds enthousiasme doen we jou een passend aanbod.