Waarom onze organisatie

Wij zijn een platte, informele en gezellige organisatie.
Samen een mooi product neerzetten, dat geeft veel voldoening. Daar werken we samen hard aan.

Wij bieden

Pensioenregeling is van toepassing.
Al onze medewerkers krijgen 8% vakantiegeld.
Een technisch manager krijgt een auto van de zaak wanneer hij/zij dat wil.

Over ons

VP&A Groep is al ruim 25 jaar actief op het gebied van vastgoeddienstverlening. Dat wil zeggen: op het gebied van Vastgoedbeheer, VvE beheer en Bedrijfshuisvesting. 

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Midden- en Zuid Nederland en wij hebben onze kantoren dan ook over de regio's verspreid. Onze kantoren staan in Oosterhout (hoofdkantoor), Capelle a/d IJssel, Nieuwgein en Eindhoven.

Wij hebben een uitgebreide klantenkring en werken o.a. voor VvE's, beleggers, ontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Wij hebben een platte, informele organisatie waar iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar werk op een goede manier uit te voeren. Wij geven medewerkers de ruimte om flexibel te werken als de functie dat toelaat. Voor een technisch manager is dat in ieder geval mogelijk. Die moet toch veel op pad zijn en is flexibel in het indelen van zijn of haar tijd. 

Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn op zoek naar kanjers die ons team willen komen versterken. Uitdagingen en werk genoeg. 

 



Onze waarden

Informeel
Wij zijn een platte, informele organisatie. Wanneer iemand een goed idee heeft, kan het morgen zijn ingevoerd. De sfeer op onze kantoren is goed en veel mensen werken al vele jaren voor VP&A.
Samen
Ons product kan alleen goed zijn als we er samen de schouders onder zetten. Samen werken en samen successen vieren.
Flexibel
Wij zijn flexibel als het gaat om thuiswerken. Wanneer je in teamverband werkt, moet je een paar dagen in de week op kantoor zijn voor overleg (en de gezelligheid). Kwaliteit boven kwantiteit.
Humor
In de huidige tijd zijn er al genoeg negatieve zaken waar we weinig invloed op hebben. Humor? Geen must maar er mag absoluut gelachen worden op de werkvloer. Graag zelfs.
Ik ben dagelijks bezig met veel afwisselende werkzaamheden van technische aard, waar techniek en klantcontact samenkomen.Staan voor je eigen portefeuille en tevens met collega’s optrekken om als team de uitdagingen het hoofd te bieden.
Joël Spijkstra
Joël Spijkstra Technisch manager

Bij VP&A Vastgoedmanagement BV zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: