Waarom onze organisatie

WerkTalent staat voor persoonlijkheid: zowel naar kandidaten toe als intern
Inspanning en ontstpanning: hard werken belonen we met leuke uitjes, borrels en incentives
Met 23 vestigingen altijd dicht bij je in de buurt!

Wij bieden

Laptop en telefoon van de zaak die je ook privé kunt gebruiken
Bonusregeling en een incentive naar het buitenland
Elke dag een verzorgde lunch op kantoor

Over ons

WERKEN BIJ WERKTALENT

Bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent kom je terecht in een grote familie van bevlogen ondernemers, accountmanagers en intercedenten. Geen standaard uitzendbureau, maar één met een eigen stempel. Dagelijks maken we ons hard voor het vinden van de juiste match tussen werkgevers en werkzoekenden. We zijn een beetje maf, maar zeer serieus als het gaat om ons vak. Zo zijn er super veel doorgroeimogelijkheden (wat dacht je van het openen van een eigen vestiging) én kan je de functie waarop je solliciteert zelf vormgeven. Zo kan je altijd doen waar jij goed in bent, op de manier die bij jou past. Uiteraard helpen we je daar ook bij, want samen staan we sterker.

Werken bij WerkTalent betekent jezelf zijn en doen waar jij goed in bent. Je deelt je eigen agenda in en doet daardoor altijd iets wat je leuk vindt. Je komt te werken in een hecht en een nauwkeurig samengesteld team. Hier gebruiken we onder andere de DISC-methode voor. Iedere persoon heeft zo zijn voorkeuren in communicatie en gedrag. Op een vestiging is er idealiter een mix van alle types. Met de inzichten van DISC wordt de communicatie verbeterd, relaties versterkt en de persoonlijke effectiviteit verhoogd. Scrol verder naar beneden om meer over ons te ontdekken.

Benieuwd naar onze interne vacatures? Klik dan verder en word onze nieuwe collega!


Onze waarden

Groei als doel
Zekerheid en groei staan centraal in alles wat we doen. Wij bieden mensen de kans om te groeien door zelf ook te groeien. Door vestigingen te openen zodat we lokaal nog meer aanwezig zijn.
Denken in kansen
Kansen creëren in vraag en aanbod, vinden en gevonden worden. Dat kan alleen door altijd overal kansen van in te zien. Geen zorgen als het nu niet lukt, dan lukt het morgen wel.
Trots op wat je kan
Met groei komt trots. Leer wat je morgen wilt kunnen. Ook wij zijn trots op wat WerkTalent heeft bereikt, maar kijken altijd vooruit. Op zoek naar het volgende succes dat we samen kunnen vieren.
Persoonlijk betrokken
Onze vestigingen worden gerund door ondernemers uit de buurt. Met een team van lokale specialisten kennen zij de krachten van mensen en bedrijven uit de regio.
"Als ik kijk naar hoe alles geregeld is en de doorgroeimogelijkheden die er zijn, denk ik wel dat WerkTalent uitzonderlijk goed is. Daarnaast worden er leuke feestjes en andere gezellige uitjes georganiseerd wat de sfeer en binding positief bevorderd!"
Esmey de Haas
Esmey de Haas Business Unit Manager

Bij WerkTalent B.V. zijn de volgende 13 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Nadat je jouw sollicitatie ingediend hebt ontvang je reactie van de contactpersoon van de vacature.
Eerste interview
We plannen een kennismaking in op onze vestiging of digitaal.
Assessment
Indien van toepassing vindt er een tweede gesprek plaats en nemen we een DISC-test (persoonlijkheidstest) af.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we je een passend voorstel!
Aangenomen
Je bent aangenomen en gaat je contract tekenen *confetti*